Electronic Animal
company
Amusement Rides
about us

Welcome kanggoKadal Biru

Zigong Blue Lizard Landscape Engineering Co., Ltd.

Personil perusahaan duwe pengalaman industri 20 taun, lan produk dinosaurus sing diasilake dirating minangka produk bermutu ing industri kasebut, lan kualitas produk wis diakoni dening akeh pelanggan.Kita tansah nandheske inovasi lan wis ngetokake macem-macem produk anyar, supaya perusahaan kita tansah ing ngarep industri.Kita bisa ngowahi kabeh jinis fantasi para pelanggan dadi kasunyatan, amarga kita duwe tim desain sing apik banget, nggawe sing ora mungkin bisa ditindakake!

sinau liyane

fitur kita

Spesialisasi kita ing desain, pangembangan, produksi lan dodolan dinosaurus simulasi lan kewan simulasi.

  • Mechanical Design

    Desain Mekanik

    Kita bakal ngrancang struktur mekanik kanggo saben produk kanggo njamin stabilitas strukture.Iki bisa nemen nambah safety lan layanan urip prodhuk.
    sinau liyane
  • Effect Design

    Desain efek

    Saben produk bisa dirancang miturut kabutuhan ing dedeg piadeg, wangun, gerakan lan werna, supaya minangka kanggo njaluk efek paling becik.
    sinau liyane
  • After-Sale Service

    Layanan Sawise-Sale

    Staff sawise-sales kita bakal terus mbayar manungsa waé kanggo nggunakake sakteruse saka prodhuk.Sawise ana masalah, kita bakal langsung ngusulake solusi lan njaga produk kasebut.
    sinau liyane

Produk Kita

Spesialisasi kita ing desain, pangembangan, produksi lan dodolan dinosaurus simulasi lan kewan simulasi.

  • catecate

    Dinosaurus animatronik

  • cate cate

    Kewan Animatronik

  • catecate

    Hiburan Rides

  • catecate

    Produk Fiberglass

Kabar Kadal Biru

Spesialisasi kita ing desain, pangembangan, produksi lan dodolan dinosaurus simulasi lan kewan simulasi.